Prota’da Kurumsal Eğitimler Son Sürat Devam Ediyor.

Prota Mühendislik, kurum içi eğitimleri devam ediyor. Bu doğrultuda alanlarının profesyonel isimleri Prota Mühendislik yönetici ve çalışanlarına eğitimler vermeyi sürdürüyor.

Kurumsal eğitim çalışmaları kapsamında süren bu eğitimler 24 Ekim tarihinde “Koçluk Becerileri ve Geribildirim” ve 25 Ekim tarihinde “Delege Etme ve Hedef Koyma” başlıkları altında devam etti. Eğitimler Ankara Limak Ambassador Otel’de tüm hafta sonu boyunca sürdü.

24 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen “Koçluk Becerileri ve Geribildirim” başlıklı eğitimde; yönetici koçluğu, lider davranış analizi, lider etki profili, lider eylem profili ve bunun gibi konular ele alındı. 25 Ekim Pazar günü geçekleştirilen “Delege Etme ve Hedef Koyma” başlıklı eğitimde ise Prota yöneticileri hedef koyma, çatışma çözümleme, karar verme, delege etme ve motive etme gibi davranış şekilleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Prota Mühendislik yöneticileri ve çalışanları hizmet kalitesini arttırarak, sektöre artı değer katacak kişisel gelişim eğitimleri almaya bir sonraki hafta “Motivasyon” başlığı altında devam edecek.