Prota'da Kurumsal Eğitimler Başladı

Prota Mühendislik farklı disiplinlerden mühendisler, mimarlar, planlamacılar ve teknikerlerden oluşan uzman teknik kadrosu ile profesyonel mimari ve mühendislik tasarım, deprem mühendisliği, sistem mühendisliği, proje yönetimi, tasarım ve yapım işleri kontrollüğü sektörlerinde fark yaratmaya devam ediyor.

Prota mühendislik, temel halkalarından olan kurum içi eğitimlerle “nitelikli eleman, nitelikli iş gücü, kaliteli hizmet” ilkeleri doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda alanlarının profesyonel isimleri Prota Mühendislik yönetici ve çalışanlarına eğitimler vermeyi sürdürüyor.

Kurumsal eğitim çalışmaları kapsamında sürecek bu eğitimlerin bu haftaki ayağında “Çağdaş Liderlik” başlıklı bir eğitim verildi.  İstanbul’da verilen eğitim ile Prota çalışanlarının, liderlik kavramına ilişkin tanımların ortak noktaları, durumsallık yaklaşımları, istisnalarla yönetim, koşullu ödüllendirme ve daha bunun gibi birçok konu hakkında bilgi edinmeleri hedef alındı. 

Prota Mühendislik yöneticileri ve çalışanları hizmet kalitesini arttırarak, sektöre artı değer katacak kişisel gelişim eğitimleri almaya bir sonraki hafta “Koçluk Becerileri” başlığı altında devam edecek.