İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kampus Projesi Hız Kazanıyor

Tasarımı Prota Mühendislik tarafından yapılacak olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kampus projesi hız kazanıyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde,9 Şubat 2015 tarihinde Rektör Prof. Dr. M. İhsan Karaman, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan ve Prota yetkililerinin katılımıyla kampüs projesi için atılacak önemli adımların görüşüldüğü bir toplantı gerçekleşti.

Toplantıda ayrıca TOKİ Başkan Yrd. Ahmet Şahin ve Mehmet Özçelik, İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu, TOKİ Projeler Daire Başkanı Levent Sungur, uygulama projelerini gerçekleştiren firmamızın temsilcileri, Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Cihan, Prof. Dr. Mustafa Çiçekler, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Fahri Ovalı, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. M. Lütfi Arslan ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hale Özvarol hazır bulundular.

Toplantıda Medeniyet Üniversitesi’nin en kısa zamanda kampüs ortamına kavuşması için inşaat çalışmalarının hızla devam edeceği ve planlanan sürede binaların ve çevre düzenlemelerinin bitirilmesi için üniversite yönetimi olarak tüm imkanların seferber edildiği belirtildi. Üniversite'nin TOKİ ile yaptığı protokol çerçevesinde 1. Etap uygulama projelerinin ihalesinin tamamlanarak PROTA firması ile sözleşme imzalandığı bilgisi de verildi.