Avrupa'nın En Büyük İnşaat Etkinliklerinden Biri Olan BIM World 2019 Münih'e Katılıyoruz.

26-27 Kasım tarihlerinde inşaat sektörünün Avrupa’daki en büyük etkinliklerinden biri olan BIM World 2019 Münih Konferansında, Prota olarak yer alacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. İki gün boyunca bizi fuar alanındaki 219 numaralı standımızda ziyaret edebilirsiniz.

İki gün boyunca sürecek etkinliğin ilk gününde, firma kurucumuz Sayın Jozef Kubin “Metro Projelerinde BIM Uygulaması: En İyi Uygulamalar ve Alınan Dersler” konulu bir sunum gerçekleştirecek.

BIM'in dünya çapında kullanımının artmasıyla birlikte, Türkiye'nin önde gelen metro projelerinde de BIM’in uygulanması zorunlu hale geldi. Joseph Kubin bir tasarımcı olarak, sunumunda birçok metro projesinde Prota'nın BIM'i benimseme sürecine genel bir bakış sağlayacak. Prota, planlama aşamasından başlayarak, tipik bir metro inşaatı ve işletme döngüsünün her aşamasında BIM'i benimsedi. Bu sunumun odak noktası, BIM'in benimsenmesi ve uygulanması sürecinde öğrenilen zorluklar, faydalar ve dersler olacak.

BIM World 2019’a iki aydan az bir zaman kaldı! Daha fazla bilgi için, BIM World Kongre Programı’na göz atın; https://www.bim-world.de/program