AEC Excellence Awards’ta Üç Farklı Kategoride Finale Kaldık

Autodesk tarafından düzenlenen ve İnşaat Sektörünün en prestijli yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’ta geleneğimizi bozmayarak bu yıl da “Altyapı” ve “Yılın İnovatifi” kategorilerinde finalist olmaya hak kazandık.

2017, 2018 ve 2019 yıllarında elde ettiğimiz başarıyı, bu yıl da tekrarlayarak, Türkiye’de hayata geçirilen BIM projelerinin başarılarını uluslararası bir platforma taşımış olduk.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilmiş olan “Mersin Hat-1” Metrosu ve İstanbul’da yapımı devam eden “Ataköy-İkitelli Metro Hattı ile altyapı kategorisinde dünyanın dört bir yanından yüzlerce proje arasından finalist olmayı başardık.

Öte yandan, geçtiğimiz yıl ilk Türk firması olarak aday gösterildiğimiz “Yılın İnovatifi-Innovator of the Year” kategorisinde firmamız ve firmamızı temsilen BIM ve Teknoloji Koordinatörümüz Saniye Öktem bu yıl da dünya genelinde 35 adaydan biri olmaya hak kazandı.

Uluslararası platformlarda ismimizi duyurabildiğimiz bu başarılarda, BIM ve yeni teknolojileri her zaman takip eden, öğrenen ve uygulayan Prota mühendis ve mimarlarının en büyük paya sahip olduğunu gururla belirtmek isteriz.

Kazananlar 17 Kasım’da online gerçekleşecek olan Autodek University etkinliğinde duyurulacaktır.